Uw eigen tuinontwerp vanuit Eijsden

Voordat u een nieuwe tuin laat aanleggen is het noodzaak eerst een ontwerp op papier te hebben. Een nieuwe tuin ontwerpen vergt veel meet- en denkwerk. U kunt een eigen schets aanleveren, of een tekening door ons laten maken. Wij helpen u ook bij de eerste opzet en kunnen voorbeelden geven van verschillende tuinontwerpen. Een goede basis is namelijk belangrijk voor een goede tuin.

Een tuinontwerp laten maken
boom illustratie

Gratis adviesgesprek

We komen graag bij u langs om uw ideeën te bespreken. Door praktijkvoorbeelden en foto’s krijgt u een eerste indruk van wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Op basis van uw wensen en eisen maken we voor u een schetsontwerp met een globale kostenraming, geheel vrijblijvend en kosteloos. Samen met de ontwerpspecialist gaat u op zoek naar de perfect tuin. Wij begrijpen goed dat mensen de tuin echt als een hobby zien en daar veel tijd aan besteden. Het uitgangspunt is om een mooi ontwerp te creëren waarin u jarenlang met plezier in kan leven.


Ook een gratis adviesgesprek? Bel 043 - 409 3469 en maak een afspraak.

De ontwerptekening

Wij maken voor u een ontwerptekening die we uitgebreid met u bespreken. Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent met het ontwerp. Het tuinontwerp wordt altijd uitgewerkt op schaal. Wij zorgen ervoor dat een aantal vaste elementen al zijn ingetekend. Daarna maken we een duidelijke en transparante prijsopgave voor de renovatie van uw tuin. Er worden later geen onduidelijke kosten aan u doorbrekend. Stemt u in, dan plannen we een datum waarop we met de werkzaamheden beginnen.

Afspraak maken