Tuinrenovatie, tuinonderhoud en tuinontwerp vanuit Eijsden

Het team van Hoveniersbedrijf Rudy Wolfs is tien man sterk. We zijn een team van enthousiaste, ervaren vakmensen.  We hebben altijd genoeg mankracht in huis om uw tuin flink op de schop te nemen. Dit zorgt ervoor dat we een flexibele dienst kunnen leveren. Bovendien hebben wij onze eigen machines met onder meer houtversnipperaars, minigravers, containers en zaagmachines. Bij ons heeft u maar één hoveniersbedrijf nodig.

Kom in contact met de hovenier
illustratie boom

Altijd up-to-date

Hoveniersbedrijf Rudy Wolfs is opgericht in 1999. Sindsdien zijn we constant bezig geweest met het vergroten van onze kennis. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VHG. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste innovaties en het nieuws uit de hovenierswereld. Dat is ook voor u een voordeel. Wij werken altijd met de beste methodes voor onze klanten.

Het gehele proces wordt uitgevoerd door ons eigen team. U heeft maar één aanspreekpunt voor uw tuinrenovatie, -aanleg en –onderhoud. Bij ons wordt er altijd ingezet op een duidelijke, betekenisvolle relatie. Op deze manier kunnen wij beter werken naar uw wensen. We doen dat met veel enthousiasme in het zuiden van Nederland en over de grens in België en Duitsland. Dit is erg fijn, want Hoveniersbedrijf Rudy Wolfs blijft maar groeien. Benieuwd naar ons team? Kom langs en maak kennis in Eijsden.

Rudy Wolfs vertelt:

Tijdens de laatste maanden van mijn 4-jarige Mbo-opleiding ‘Groene Ruimte’ borrelde het idee op om een onderneming te starten. Mijn eigen ideeën op papier zetten en zelf uitwerken, dat leek me wel wat. Na het afronden van mijn eindproject en het inwinnen van informatie over het ondernemerschap heb ik mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Zo werd in 1999 Hoveniersbedrijf Rudy Wolfs een feit. De rest is ondertussen geschiedenis.