Hoveniersbedrijf voor Zuid-Nederland, België en Duitsland

Ons team is 10 man sterk. Dat maakt ons flexibel. Bovendien hebben we altijd genoeg mankracht om uw tuin eens flink op de schop te nemen. Wij beschikken over onze eigen machines, zoals houtversnipperaars, minigravers, containers, zaagmachines enzovoort.

Altijd up-to-date

Ons bedrijf is opgericht in 1999 en groeit nog steeds. Tuinrenovatie, -aanleg en -onderhoud worden door ons eigen team uitgevoerd. We doen dat met veel enthousiasme in het zuiden van Nederland en over de grens in België en Duitsland.

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VHG. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste innovaties en het nieuws uit de hovenierswereld. Dat is ook voor u een voordeel. Wist u bijvoorbeeld dat een groene omgeving voor 25% minder depressies zorgt?

Rudy Wolfs vertelt:

"Tijdens de laatste maanden van mijn 4-jarige MBO-opleiding ‘Groene Ruimte’ borrelde het idee op, om een onderneming te starten. Mijn eigen ideeën op papier zetten en zelf uitwerken, dat leek me wel wat. Na het afronden van mijn eindproject en het inwinnen van informatie over het ondernemerschap heb ik mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Zo werd in 1999 Hoveniersbedrijf Rudy Wolfs een feit."